تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۶

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی خوشمزه و لذیذ

غذای جنوبی

قلیه ماهی ( جنوب )

ماهی بدون تیغ ۱ عدد  .  گشنیز ۲۵۰ گرم  .  شنبلیله ۵۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد

سیر ۵ حبه  .  رب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری  .  زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم

غذای جنوبی

طرز تهیه : سبزی ها را تمیز کنید و بشویید ، پس از اینکه آب سبزی ها خشک شد داخل خرد کن بریزید یا با چاقو ساطوری کنید تا خوب خرد و ریز شود ؛ ماهی را به تکه هایی به یک اندازه برش بزنید ، کمی نمک و فلفل روی ماهی بپاشید و کناری قرار دهید.

غذای جنوبی

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، پیاز را خرد کنید و داخل روغن بریزید ، نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.

در ادامه سیرهای رنده شده و سبزیجات خرد شده را اضافه نمایید ؛ تفت دهید تا رنگ سبزی ها کمی تغییر کند و آب آن کشیده شود سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید سبزی ها بپزند.

غذای جنوبی

رب انار را به سبزی اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید و با حرارت متوسط اجازه دهید خورش بجوشد و تغییر رنگ دهد سپس تکه های ماهی را داخل خورش قرار دهید و ۳۰ دقیقه بگذارید ماهی ها بپزند و خورش جا بیفتد ؛ پس از پخت قلیه ماهی را در ظرف بکشید و به همراه برنج سرو کنید.

 

آموزش پخت قلیه ماهی , طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی خوشمزه

قلیه ماهی

نکته ها : میتوانید ماهی ها را سرخ کنید سپس به خورشت اضافه نمایید ، در دستور اصلی و جنوبی قلیه ماهی به جای رب انار از تمبر هندی استفاده میشود اما با رب انار مزه و طعم قوی تری خواهید داشت ، طعم این خورش باید ترش و تند باشد.

طرز تهیه و پخت خورش قلیه ماهی خوشمزه و لذیذ